A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 November
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

18

Egészséges, hosszú életet akarsz?!

2016.10.18 - kedd

Tudj meg mindent :

A ganodermáról: http://kavespecialitas.dxn.hu/blog-2015-09-02-Ganoderma_az_erek_karbantartoja

A Spirulináról: http://kavespecialitas.dxn.hu/blog-2016-09-29-Spirulina

A Cordycepsről: http://kavespecialitas.dxn.hu/blog-2016-09-13-Cordyceps_sinensis

Az oroszlánsörény gombáról: http://kavespecialitas.dxn.hu/blog-2016-09-09-Oroszlansoreny_gomba

A Noniról: http://kavespecialitas.dxn.hu/blog-2016-09-13-Noni

DXN tájékoztató videók: http://kavespecialitas.dxn.hu/blog-2016-09-21-DXN__Uzleti_Videok

Ganoterápia videók: http://kavespecialitas.dxn.hu/blog-2016-09-17-Ganoterapia

Gyakori kérdések:  http://wellnesskavehaz.hu/blog-2014-09-19-Gyakori_kerdesek_es_valaszok
Videó hírlevél feliratkozás:  http://wellnesskavehaz.hu/video

Üzleti lehetőség mindenkinek videók:  http://wellnesskavehaz.hu/blog

Hogyan vásárolhatsz DXN termékeket legolcsóbban?  Vásárlási leírása itt

 

Válaszd az egészséges, hosszú életet!

 

Ja persze! Mondhatod. Bárcsak ez választás kérdése lenne! Sose tudhatja az ember mi vár rá!

Hát igen, egy biztos nincs a földön olyan ember aki biztos lehet az egészségében, hosszú életében, és hogy soha semmi betegsége nem lesz. Az egészséget nem lehet pénzen megvenni, nincs hozzá protekció, se korrupció, és nem örökölt joga, kiváltsága senkinek! DE!


Az is igaz, hogy csak a betegséget lehet elkapni, az egészséget választani kell!

Mert azért ismerjük be, hogy a leggyakrabban azok tiltakoznak a választás szabadságát megkérdőjelezve akik, durván megsértenek minden egészséges 

életmóddal kapcsolatos elvárást, szabályt.  

Márpedig a legtöbb orvos megegyezik abban, hogy a betegségek 85% megelőzhető lenne egészséges életmóddal! Ebbe beletartozik az is, hogy mások szerint  a betegségek 85%-a lelki eredetű, és egészséges gondolkodással, lélekkel, személyiséggel, önbecsléssel, pozitiv gondolkozással is az egészség és gyógyulás útján járhat bárki! Egyes agykutatók szerint a pozitiv gondolkodás, génszíntű változásokat is hozhat, és agyunk kapacitásának csak 2%-át használjuk fel. Tehát az egészségmegőrzés s a gyógyulás területén is rengeteg olyan ismeret van ami segíthet abban,

 

hogy TÉNYLEG A HATALMUNKBAN  legyen dönteni a jövőnk felől!


Mikor az emberek megbetegednek, válságba kerül az egészségük gyakran megijednek és futnak az orvoshoz, hogy gyógyítsa meg őket! Ilyenkor gyakran hajlandóak életmódjukon változtatni, elhatározzák - ha nem is t

esznek fogadalmat -, hogy egészségesebben kívánnak élni. Aztán ha szerencsések és látszólag visszaszerzik az egészséget, a gyógyszerek hatására elmúlnak a tünetek, gyakran visszatérnek oda ahonnan indultak és könnyen abbahagyják az egészségükre való odafigyelést! Mert ahhoz hogy a tervből valóság legyen, hiányzik egy olyan lépcsőfok, amit nagyon kevesen hajlandóak meglépni!

A kényelem a legtöbb ember életében sokkal fontosabb szempont, mint a felelősség vagy a tudatos életmód választása, felvállalása! Azonban a tűnetek eltűntetése nem oldja meg a problémát, nem veszi ki a betegség gyökereit, csupán abba a hamis tudatba ringat, hogy már nincs betegség! Pedig ott van és sokkal nagyobb és sokszor már visszafordíthatatlan csapásra készül!


Tény hogy az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 évig kénytelen a pénzét feláldozni, hogy egészsége legyen!

Vagy legalább mentse, ami menthető! Egészségünk gyakran csak akkor válik fontossá, amikor szervezetünk jelez, valami nagy és tartós baj ér. Akkor viszont honfitársaink hatvan százaléka elrohan orvoshoz, a többiek pedig még akkor sem mernek vagy akarnak a dolgok végére járni. Saját felelősségünk tehát, hogy komolyan vesszük-e a megelőzést.

Manapság, amikor egészségről beszélünk, ahányan tesszük, annyiféle dologra gondolunk.


De mit értünk egészségen? Vannak, akik szerint nincs is egészséges ember csak rosszul kivizsgált beteg!


És mi a betegség? Feltétlen rossz? Vagy csak a szervezet jelzése, ami jó dolog, mert felhívja a figyelmet arra, hogy valamit nem jól csinálunk, valahol baj van?

És mi a teendő ha "megbetegedtünk?" Jó-e csupán a hagyományos nyugati orvoslásra hagyatkozni - aminek lényege többnyire a tünetek megszüntetése - vagy érdemes lenne nagyobb teret engedni a természetes gyógymódoknak melyek lényege a betegségek okainak feltárása és azok kezelése!

Ha a betegség valóban hasonló az autókban található kis piros lámpákhoz, melyek a kocsi meghibásodására figyelmeztetnek, akkor át kell gondolni, ha kigyullad egy lámpa, akkor mit csinálunk? Kikötjük a lámpát, hogy ne lássuk vagy szerelőhöz megyünk és megkerestetjük a hiba okát és gyökerénél kezeljük a dolgokat?


Mert felvetődik a kérdés ki az egészséges vagy egészségesebb?

A készételek, gyors éttermek hamburgerein, sült krumplijain, cukros üdítőin lakmározó elhízott gyerekek vagy a „csont és bőr algákon és vadászatból táplálkozó afrikai kisemberek? Esetleg a bulimiás szuper vékony modellek?


Vagy kik az egészségesebbek: Nick Vujicic aki kéz és láb nélkül boldogan él és motivációs trénerként bejárja a világot, vagy egy ünnepelt Hollywoodi sztár, aki sokadik szexuális kalandja mellett, kábítószerben vagy alkoholban vezeti le feszültségét?


Ki van jobban kitéve a veszélyeknek az aktív sportoló, aki mindent megtesz, hogy a maximumot hozza ki az eredményeiből, vagy az otthon számítógép előtt dolgozó ember?

Nehéz a választ egyértelműen megadni!


Testi - fizikai egészséghez tartozik a:

- megfelelő táplálkozás

- vitaminok, nyomelemek, bevitt tápanyagok

- a mozgás

- a testi méregtelenítés


A lelki-érzelmi egészséghez tartozik

- pozitív gondolkodás

- negatív gondolatok és érzelmek kizárása, illetve pozitívvá formálása

- egészségtudatos szemléletmód kialakítása


A szellemi egészséghez tartozik:


Az ember békességben él Teremtőjével és annak szelleme által, szellemében él.

Ép testben ép lélek! - Ez igaz de csak helyesen értelmezve! Maga az ép test még nem garancia arra, hogy valaki egészséges lelkiállapotú is legyen! De az igaz, hogy a lélek nehezen elválasztható a testtől és a depresszió, pánikbetegség, alvászavarok és egyéb érzelmi lelki problémák mögött gyakran vitamin vagy ásványi anyaghiány áll, és például B vitamin, magnézium pótlással, omega 3 zsírsavakkal, vagy például az agytoniknak is hívott „baby"ganoderma kivonattal óriási eredményeket lehet elérni. De sorolhatnám még a különböző gyógynövényeket mint pld a noni, oroszlánsörény gomba stb amik szintén az idegszálak, receptorok kapcsolódását segítve, az információáramlást támogatva javulást hozhatnak az elvileg lelkileg beteg páciensekben!


De ugyanolyan fontos visszafelé értelmezve is ez a mondat, hisz sokszor ha ép a lélek akkor a test is egészséges lesz! Gondoljon bele, milyen sokszor segíti a gyógyulást ha valaki nagyon akar élni, és lelkében nem adja fel! A hit, a pozitív gondolkodás a lélek ápolása és „karbantartása" sokszor többet használhat mint bármilyen csodavitamin!

De fordítva is igaz! Sokszor a sokaknál bevált „csodavitaminok" azért nem használnak valakinél, mert lelkileg olyan erősen kételkedik annak hatásában, hogy ezzel „lelkileg" blokkolja annak hatékonyságát!


Egy szóval az ember egy összetett lény, és ahhoz, hogy megértsük müködését, és a legtöbbet tehessük a teljes egészség megőrzéséért, nem választhatjuk szét egyes részeit! A test a lélek és a szellem ápolása és karbantartása hozhat csak teljes egészséget mindenki számára!


A Létezés különböző állapotai:


A következő kategóriákba oszthatjuk az embereket, akikkel találkozunk:

Emberek, akik már betegek

Emberek, akik a betegség határán vannak

Emberek, akik egészségesnek tűnnek

Emberek, akik élvezik a magas szintű egészséget


Az első három csoport teszi ki a népesség nagy részét. Talán a fiataljaink egy maroknyi csapata esik az utolsó kategóriába. Nagy életerő és a Jól-Lét érzése rendkívül ritka a mi nemzedékünkben.


Más így fogalmazta meg az egészség elvesztésének lépéseit:


Egészség: az Egyetemes Lexikon definíciója szerint: 

Testi, lelki és szellemi épség, nagy teljesítőképesség és jó közérzet. Az igazi egészség nem csak azt jelenti, hogy nem vagyunk betegek, hanem elevenséget, életerőt és életörömet jelent.

 

Betegség: Már nem ennyire egyértelműek a meghatározások, abban viszont bizonyára egyetérthetünk, hogy egy beteg ember nem érzi jól magát a bőrében. Biztos, hogy nincs összhangban önmagával és az élettel, és hogy ez az állapot negatívan hat, az ő lelki, szellemi és testi létére. Az is biztos, hogy a betegségnek különböző szintjei vannak. Nem ugyanolyan hatást fejt ki ránk egy múló nátha, mint egy évek óta tartó fájdalmakkal járó testi elváltozás.

 

Optimális egészség: Ez az az állapot, mely felnőttként nagyon keveseknek adatik meg. Nézzen körül az ismeretségi körében! Hány olyan embert ismer, aki nem szokott beteg lenni, aki alapvetően vidám és folyamatosan energikus, reggel, este, délben? Nézzen meg egy jó állapotban lévő kisgyereket, milyen boldogan használja az energiáit: könnyed, fáradhatatlan, szinte árad belőle a jókedv. Ez az állapot az optimális egészség!

A testünk ilyenkor enyhén lúgos állapotban van.

 

Normál állapot:

Energiáink csökkennek, hangulatunkra sem a lelkesedés, inkább egyfajta visszafogott érdeklődés, unalom jellemző. Ezen a szinten már időnként megjelennek a betegségek, egy -egy nátha , enyhe fejfájás, nem súlyos és nem tartós. Látható, hogy nem ez a szint a teljes egészség, mégis ma már kifejezetten jó állapotú embernek számít az, akinek csak ennyi panasza van.

 

Szükség állapot

Az energia szintre elmondhatjuk, hogy már egyáltalán nem olyan, mint régen. Elkezdünk kávézni, azt a hamis illúziót keltve magunknak, hogy attól energikusabbak leszünk. NEM IGAZ. A kávé nem ad energiát, csak megemeli a vérnyomásunkat, úgy hogy mellékhatásként tovább savasítja testünket. Érzelmi állapotunk tovább csökken. Kialakulnak tartós, vagy rendszeresen visszatérő betegségek. Nem kerülnek el minket fertőző betegségek, hatással vannak ránk a frontok stb. És JÖNNEK FEL RÁNK A KILÓK!

 

Veszély:

Kifejezett energia szegénység, fáradékonyság tapasztalható. Az itt található emberek nehezen viselik a fizikai megterhelést és a hangulatuk sem ideális. Gyakran idegeskednek, panaszkodnak, szoronganak, rettegnek. Megjelennek a veszély szint tünetei a betegségek legváltozatosabb fajtái. Hogy kinek milyen, az nagyban függ a családi hajlamtól. Általában ez az a szint, ahol orvoshoz fordulunk és megrémülünk, hogy elveszthetjük az egészségünket......pedig itt már nem az egészségünk van veszélyben, hanem az ÉLETÜNK!


Ha változtatni akarsz az esélyeiden a jobb és egészségesebb élet irányába akkor feltétlenül nézd meg ezt a videót!

 

Utána pedig ha vásárolni akarsz megteheted itt: http://kavespecialitas.dxn.hu/termekek

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on