A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

Üdvözöllek az oldalamon.

Valószínűleg érdekel a történetem, én miért is kezdtem bele, miért is csinálom a DXN üzletet.

 

 

Bakó Edit vagyok, az a középkorú nő, aki nyitott minden újra, és az elém kerülő lehetőségekkel azon „dolgozom“, hogy egy-egy sikerreceptet használva én magam is elérjem és megmutassam másoknak is, hogy hogyan érhetik el céljaikat.

 

Sokáig dolgoztam irodai alkalmazottként, majd vállakozó lettem az ingatlanpiacon, ahol szintén huzamosabb ideig dolgoztam. De mindig tanultam valamit, képeztem magam, midig kerestem valami jobb lehetőséget. Az ingatlan szakma mellet megszereztem a pedikür-manikür műkörmös bizonyítványt is. Igaz utóbbi szakmában nem sokat dolgoztam (de hasznos volt saját részemre). Tehát átéltem az alkalmazotti és a vállalkozói létet is. Egyik sem egy főnyeremény. Persze működik, valakinek jobban, valakinek kevésbé. Ja és persze a konkurencia, amivel egy vállalkozónak számolnia kell, mert nem mindegy hány ugyanolyan üzlet van egy városban.

Tehát mindig valami jobbra, tökéletesebbre törekedtem, ezért 2009-ben úgy döntöttem, hogy Ausztriában fogok dolgozni. Új környezet, új lehetőségek, más emberek. A német nyelvet beszélem, - igan nem tolmács szinten – de jó, hogy még korábban megtanultam. Aki Ausztriában vállal munkát elsősorban a vendéglátásban van lehetősége elhelyezkedni. Igaz pincér még nem voltam, de gondoltam miért ne. Meg tudom csinálni. Ennek már közel 6 éve. Egész jól belejöttem!

Igen ez szép és jó és többet is lehet keresni mint egy magyarországi átlag fizetés, de.....

Itt is csak havi fizetés van, itt is alkalmazott az ember, itt is van főnök, alkalmazkodás, megfelelés, sokszor késő estébe, de nem ritkán a hajnali órákba nyúló munkaidő, stb. Jó, jó, de nem az álmaim munkája. Előrelépésre nem igazán van esély. Több fiztetés? Esetleg túlórával.

Én ez idő alatt is mindig kerestem valamit. Nem tudtam még pontosan mit, de valami olyan lehetőséget amivel az ember nincs kiszolgáltatva, kicsit több a szabadideje, kicsit kibontakoztathatja az ötleteit és persze az anyagi helyzetetén is javítani tud. És persze az is fontos volt, hogy az érdeklődési körömbe tartozzon.

 

Úgy érzem, megtaláltam azt a lehetőséget, és hozzá azokat az eszközöket amivel van esély a továbblépésre, a fejlődésre, arra, hogy valaki sikeres és elégedett életet éljen. Egy olyan lehetőséget ahol az ember nincs korlátok közé szorítva, ahol ki tud bontakozni, ahol megvalósíthatja önmagát és elérheti a céljait. És ami a fontos, azt csinálja amit szeret!

Ma már az életünk elképzelhetetlen része az internet. Az egész kicsiktől az idősekig használják, fennt vannak a közösségi oldalakon, ismerkednek, infomciókat keresnek, stb. Próbáld meg csak egy-két napig internet nélkül! Nem hiszem, hogy menne! Már szinte mindenkinek van, mindenhol van, mindenki használja! INTERNET, EZ A JÖVŐ! Én ezzel találtam meg a lehetőséget amit a munkámban fel tudok eredményesen használni, ahol a lehetőségek kimeríthetetlenek!

 

Ha kíváncs vagy a folytatásra, vedd fel velem a kapcsolatot! Itt:

 

bakoedit12@gmail.com

 

Felhívás:


Akik ismernek engem, tudják, hogy édesanyám nagyon korán / 48 évesen / meghalt, 2 év alatt vitte el a rák, úgy hogy előtte mindig egészséges volt. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy azóta még jobban odafigyelek az egészségemre, a táplálkozásomra és az életvitelemre. Mindig is fontos volt nekem az igényes megjelenés, a fiatalos külső és hogy az öregedés tünetei mesze elkerüljenek. Az örök fiatalság forrását kutatva, találtam rá a Spirulinára és a Ganodermára az interneten keresgélve.

 

Mint mindenből, ebből is a legjobbat akartam, hogy valóban használjon, s így találtam a DXN cégre, amely a világ legnagyobb saját bio ganoderma farmmal rendelkező vállalata, ami ma már 24 éve, 150 országban szolgálja ki, több mint 6 millió regisztrált törzsvásárlóját , akik egészségesebb és hosszabb életre vágynak. A táplálékkiegészítők mellett itt találtam rá az egészséges ganodermakávéra is amire azonnal váltottam, s jótékony hatásait azóta is élvezem. A régi hagyományos kávét már nem kívánom.

 

A döntésemben az is szerepet játszott, hogy nem csak a termékek kiváló minőségűek, hanem a cég arra is biztosít lehetőséget, hogy ha a termékeit fogyasztom, és segítek abban, hogy minél többen ismerjék meg azokat, és csatlakozzanak törzsvásárlóként a céghez. Így 25%-al olcsóbban vásárolhatnak. Az emberek tájékoztatásáért és az így létrejött új forgalomért jutalékot kapok! Eleinte ez arra elég, hogy ingyen legyenek a saját termékeim. Ha komolyan gondolom és aktívabbá válok a terméktapasztalataim megosztásában, és elkezdem akár nemzetközileg is reklámozni a DXN lehetőséget, akár személyesen, akár online, akkor komoly havi passzív jövedelmet is kiépíthetek. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy szabad vállalkozóvá váljak, magam osszam be az időmet, és elérjem az anyagi függetlenséget!

 

Mivel az ausztriai piac még csak most nyilik, most keressük a megfelelő embereket, forgalmazókat, vezetőket és természetesen a fogyasztókat, így én ebben óriási lehetőséget látok. Ausztriában nagyon népszerűek a gyógygombák, az emberek 85%-a kávézik és sokan nyitottak az újszerű kezdeményezések támogatására. Biztos vagyok benne, hogy ha a világ sok országából már 6 millió tag választotta a DXN-t, és a DXN kávéit, akkor itt Ausztriában is számíthatunk több százezer ember csatlakozására.

Mind a német nyelvterületre, mind Európa más 20 nyelvére van személyre szabható kidolgozott, online weboldal rendszer, amit ingyen biztosít a cég minden csatlakozó számára. Így Ausztria mellett, az egész világon építem a hálózatom, profi online eszközökkel. Szponzorom 7 év alatt már 110 országból 20 ezer fogyasztóval rendelkezik, és kapja minden hónapban a passzív jövedelmét, jutalékát az ő fogyasztásuk után.

 

Ehhez a vállalkozáshoz keresek most 6 embert, akiket segítve, együtt érhetnénk el sikereket, és részesedhetnénk az ausztriai piac nyitás hasznából, úgy hogy a sok új csatlakozó, nem mástól, hanem tőlünk halljon a termékekről, az egészséges kávéról, és az üzleti lehetőségről.

Csatlakozási költségek minimálisak, a kapható ingyenes online eszközök értéke magas, és az elérhető jövedelem nagysága korlátlan, és ráadásul öröklődik, tehát ha felépítesz egy hálózatot, annak fogyasztásából az unokáid is részesedhetnek!

Természetesen te is gondolkodhatsz más országokban, hisz Európa több országa is még megnyitás előtt van!

Ha szeretnél benne lenni ebben a 6 emberben akikkel el fogjuk érni ezt a sikert, és te is akarsz velünk dolgozni akkor kérlek minél hamarabb jelentkezz, mert 6 ember akivel komolyan tudunk foglalkozni, és ők lesznek a csapatunk vezetői.

Óriási a lehetőség, jó időben vagyunk jó helyen, az osztrák piac most indul és mi piac vezetők akarunk lenni. Te is?

Jelentkezz privátban!


vagy emailban: bakoedit12@gmail.com

német nyelvű oldalam: http://austria.dxnonlineteam.info/


Bármi kérdésed van, keress bizalommal!
Szponzorom a magyarországi hálózat egyik legsikeresebb vezetője, az online hálózatépítés képviselője és egyik legsikeresebb művelője! Ha hozzám csatlakozol, az egyik legprofibb szponzori támogatói vonal része leszel, ahol mindannyian azért dolgozunk, hogy Te is sikeres légy, és sok pénzt kereshess, úgy hogy közben egyre többet tudsz tenni az egészségedért!Tájékozódj az oldalamon és ha kérdésed van tedd fel bátran. Mindenben segíteni fogunk neked is!


Itt csatlakozhat: 

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on